FÅ EN GRATIS HJEMMESIDE

VI ER ET DESIGNSTUDIO, DER TROR PÅ STORE IDEER


Er du ung iværksætter? Og har du en god ide du brander for? - Så er vi her for at hjælpe dig med at komme i gang – Vores tid er 100% gratis!


Base|One Care er en del af Base|One ApS. Og vi har lavet hjemmesider og grafiske løsninger til store og små virksomheder i over 20 år. – Men vi. Elsker det vi laver, og mest af alt, så elsker vi at hjælpe unge ildsjæle som vil starte selvstendigt. - Så derfor har vi startet Base|One Care

VORES KREATIVE KOMPETENCER


Hvad kan vi  hjælpe dig med 

Design af hjemmeside

Marketing og SEO

Udvikling af koncept

ET DESIGNSTUDIO, DER SKABER FANTASTISKE OPLEVELSER.

Vores mission med en
gratis hjemmeside til unge ildsjæle.


Vores mission med at lave en gratis hjemmeside til unge iværksætter er at gøre det nemmer, billiger og mere tilgængeligt for unge iværksætter at komme i gang med at få nye kunder i butikken og vækste deres virksomhed. – I modsætning til andre gratis sider, så laver vi siden for dig, som du gerne vil have den skal se ud!


Vi bestræber os på at kunne hjælpe 1-2 iværksætter med at lave en gratis hjemmeside hver måned, og udvælger dem, vi føler der virkelig brander for at komme i gang, men ikke har råd til at få lavet en hjemmeside.

Så lidt skal der til

for at få en gratis hjemmeside!


  1. Du er under 25 år og har eller får snart et cvr nummer.
  2. Du har en god ide, og brander for at komme igang.
  3. Du bor i Allerød kommune eller omegn.
  4. Du kan selv skrive tekster til din side.


...Mere skal der ikke til :-)* Vær opmærksom på at vores tid er 100% gratis, men du selv skal betale for et domænenavn og hosting. 

- Med andre ord.. Det skal ikke koste os noget, at hjælpe dig med at vækste dit firma :-)

- Ring eller skriv til os, så får vi en snak om dine muligheder.

LAD OS SAMARBEJDE


Afsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her.