CASE: Gratis hjemmeside til

SPAREGODTS MULTIFIRMA
www.sparegodts.dk

Lidt om Thomas:

JEG STARTEDE FIRMA I 2020

KUN 16 ÅR GAMMEL!


Sparegodt’s Multifirma startede i marts 2020, da jeg som 16-årig begav mig ud i et fantastisk eventyr som selvstændig vinduespudser.

Jeg fik hurtig opbygget en mindre kundekreds og ordet spredte sig lokalt. Alt imens jeg var under handelsuddannelse. Efter et langt og kompliceret forløb, fik jeg stiftet Sparegodt’s Multifirma – 15 dage før jeg fyldte 17 år.

      Læs mere om Thomas Sparegodts her...

"KUNDE"

Thomas Sparegodts

BRANCHE

Multiservice

TJENESTER

Vinduespudser, Tæpperens, Sæderens & Tagrenderens.

HJEMMESIDE

www.sparegodts.dk

OM PROJEKTET

OG HVORFOR VI VALGTE AT HJÆLPE


Jeg mødte første gang Thomas, da han var i gang med at pudse vinduer hos min nabo. Jeg har før haft set de flyer han har lagt i vores postkasser på vejen, men tænkte ikke mere over det… Ikke før jeg fik en snak med ham, og det gik op for mig hvor gammel han var, og hvilke ild der brander i ham..

Jeg valgte Thomas fordi jeg kunne se hvor meget han brander for det, og hvor stor indsats han selv gør for at komme i gang.


Thomas fortalte mig at han ikke havde en hjemmeside, og at dem der har tilbudt at lave en hjemmeside til ham ville have op imod 30.000 Kr. for det. Dette var startskuddet til BaseOne Care og til idéen om at hjælpe unge iværksætter til at komme i gang med en gratis hjemmeside.

HVAD SIGER THOMAS
TIL DET VI HAR GJORT FOR HAM


Jeg har været så heldig at samarbejde med Kasper helt gratis!

Kasper tilbød mig som nyopstartet erhvervsdrivende en hjemmeside.

Det kunne jeg selvfølgelig kun takke ja tak til.

Hele forløbet har været suverænt, og Kaspers engagement og punktlighed har resulteret i en helt fantastisk hjemmeside.


Jeg er yderst tilfreds og føler mig behandlet som var jeg en betalende kunde i en normal forretning. - Hvis du er i lignende situation og mangler en hjemmeside kan jeg kun opfordre dig til at tage kontakt til Kasper!


Med venlig hilsen, Thomas Sparegodts

HVAD HAR VI HJULPET MED
OG HVILKE PROGRAMMER HAR VI BRUGT


Sparegodts hjemmeside er blevet lavet i et CMS-system som Wordpress, som gør det let og hurtigt at skifte fotos, lægge tekst ind og lave nye undersider i takt med hans firma vokser. – Dette gør også, at når Thomas er klar på det, kan han selv styre det hele, og er ikke afhængig af os.

Alle fotos har han selv taget, eller er købt hos Adobe Stock, så han har rettighed til at bruge dem, og ikke kan blive sagsøgt for at bryde ophavsretten på det indhold han har på sin side.


Ud over hans hjemmeside har vi hjulpet med at sætte en e-mail adresse op for ham så han fremtræder mere professionel når han sender tilbud ud til hans kunder

Photoshop

Wordpress

HTML5